Artikelen database: neuschwabenland

Homepage » Artikelen database » neuschwabenland
[AFBEELDING]

Sinds de eerste dreiging van de tweede wereld oorlog hebben de Nazi`s gewerkt aan wapens die in in het geheim werden ontwikkeld. Deze wapens waren vooral bedoeld om de tegenstander te kunnen imponeren en te verslaan. Het waren experimenten die zowel op zee alsmede op het land als doel hadden maar ook wapens bedoeld voor de soldaten persoonlijk. De meeste wapens kwamen niet verder dan de tekentafel. Simpel omdat het idee niet uitvoerbaar bleek te zijn. Sommige wapens werden uiteindelijk verder ontwikkeld. Maar ook daar bleek vaak dat deze technisch niet te fabriceren waren of dat de actuele stand der techniek in die tijd het niet mogelijk maakte om deze wapens te kunnen fabriceren. Sommige wapens haalden het wel om de ontwikkel fase te ontgroeien en daadwerkelijk te worden ingezet in de oorlog. Doch tijdens deze inzet haalden ook wederom het merendeel van deze experimentele wapens niet de praktijk of werden wel ingezet maar bleken te falen wegens productie fouten of te lange voorbereidings tijden.

 

Hoewel in de lucht of ter land of ook ter zee de evolutie van deze wapens soms voorspoedig gingen haalden uiteindelijk alle wapens het einde van de oorlog niet eens. Een van deze uitblinkers in de experimentele zee wapens was een parade paardje van Hitler. Dit wapen was in deze tijd erg voorruitstrevend en ook veelbelovend. Met dit wapen was het (mits de oorlog niet beëindigd was) waarschijnlijk mogelijk geweest om op zee de onoverwinnelijke te zijn geworden. Waarschijnlijk zelfs ook voor gedeeltes ter land. Wetenschappers in dienst van Hitler hadden een techniek ontwikkeld om middels ultra hoge frequentie golven (radio golven) materie zowel vast als vloeibaar in beweging te zetten op moleculair gebied. Een erg krachtige radiogolf werd uitgezonden en erg specifiek gericht op een doel. Deze “ beam” was onzichtbaar en geluidloos. Versterkt door magnetische spoelen werd een stroom ( opgewekt door een generator ) steeds verder opgezweept tot een enorme krachtige lading. Nadat het systeem had aangegeven dat het vermogen niet verder omhoog kon worden gezet werden de radio golven door een dikke pure koper kabel van de laatste spoel geleid naar een brede antenne. Deze antenne werd hierdoor in een korte tijd enorm heet en sterk magnetisch. Zo sterk zelfs dat de antenne rood gloeiend zijn lading uiteindelijk afstootte. Dit was ( zonder dat de wetenschappers het doorhadden ) de voorloper van de magnetron. De antenne was uiterst nauwkeurig bestuurbaar . Zowel in de x-as als de Y-as. Deze krachtige straal kon doelen bestoken op afstanden van 1 kilometer. Het gemene in dit wapen was dat het doel ineens enorm sterk verhit werd. Zo sterk dat deze even heel fel oplichtte om dan te exploderen. Een levend organisme werd dus letterlijk ter plaatse in een oogwenk enorm heet en het aanwezige water in het weefsel kookte dan vrijwel meteen en explodeerde binnen een tot twee seconden.

 

 

Bovenstaande afbeelding geeft de plaats weer waar het schip vermoedelijk is verder ontwikkeld na de bouw in de werf. Het is niet te verwarren met een experimenteel vliegdek schip van die tijd.  In deze basis werden de onderdelen toegevoegd welke het schip tot een " Wunderwaffe " verhoogde. De basis werd " base 211 " vernoemd door Grand Admiral Karl Doenitz commandant van de nazi`s ( 1938-1943).

 

  Admiral karl Doenitz.

 

 

Het Antarctica gebied waar de vermoedelijke basis was gevestigd.

 

Dit was het eerste gedeelte ter introduktie van het komende en nieuwe project. Het schip de Neuschwabenland is de opvolger in het full scratch gedeelte na de Blue Marlin. Het was een hele klus om dit project zover te krijgen om het allemaal te kunnen presenteren. Niet alleen de textuele inhoud maar ook foto`s en gegevens van het schip zijn nauwelijks te vinden. Dat was ook te verwachten want dit schip was niet alleen omgeven door geheimen maar ook door omstandigheden die wij normaal gesproken omschrijven als sinister en duister. Er hebben zich vele omstandigheden voorgedaan tijdens de constructie en opbouw maar ook tijdens de vaart die nauwelijks te bevatten waren/zijn tot op heden toe.

 

Kortom een project waar vele slapeloze nachten aan zullen vasthangen want als er een project is van mij die angst en duistere gevoelens kan opwekken is het wel dit project. Ik heb er ook vele maanden aan voorbereiding aan moeten geven want het moet uiteraard wel compleet zijn. Dus wederom alle redenen om vooral dit project te volgen want je moet wel sterk staan in je schoenen tijdens dit project..........

 

 

Let op. Alle intellectuele inhoud van www.homeghost.nl is beschermd middels copyright.

 

 

 

 

Dit artikel:

[LINK] 
 
[x]


« Vorige
Volgende »

 
Een ogenblik geduld...