Artikelen database: Emma Maersk is gereed

Homepage » Artikelen database » Emma Maersk is gereed
[AFBEELDING]

Na een bouw periode van 27 maanden is het project van de Emma Maersk nu geheel gereed..Ik mag wel schrijven dat het een project is geweest met flinke uitdagingen erin want ze is gebouwd zonder originele tekeningen of schetsen.Ik heb haar zuiver op foto`s vanaf het internet gebouwd. Uiteraard heb ik de nodige werk tekeningen zelf ontworpen en heb ook het omzetten van de delen van dit schip zelf bepaald.

 

 

Veel heb ik geleerd van dit project want de rompvormen waren ook niet mis.Zeker het achterschip en de boeg waren moeilijk. Maar met doorzetting en geduld en ook de nodige fouten is het mij toch uiteindelijk gelukt om haar te volmaken.Een tweede uitdaging erin en zeker ook een van de redenen waarom dit project zolang heeft geduurd was het gelijktijdig inbouwen van led verlichting.Hierdoor moest ik steeds rekening houden met plaats in de onderdelen en ook met het leggen van de kabels en monteren van de leds.Maar ook dit is gelukkig goed gegaan.

 

 

Foto`s en zeker het filmpje over dit project zullen waarschijnlijk genoeg informatie bieden.Het filmpje kun je terug vinden in het topic over de Emma Marsk in deze site.

 

 

 

 

De Emma Maersk heeft de Eerste prijs in het scheepvaart gedeelte van 2012 gewonnen in het Nederlands forum ;

 

" Modelbrouwers ".

 

 

En in het Belgisch forum heeft de Emma Maersk de tweede prijs van 2012 gewonnen ;

 

" Modelbouw@BE " .

 

 

Spreekt voor zich dat ik hier erg trots op ben!.

 

www.homeghost.nl

 

Dit artikel:

[LINK] 
 
[x]


« Vorige
Volgende »

 
Een ogenblik geduld...