Artikelen database: North African house deel 9

Homepage » Artikelen database » North African house deel 9
[AFBEELDING]

Nu de ramen erin zitten wordt het langzaam aan tijd voor de eerste details in dit vervallen midden oosten huis. Het staat op de nominatie om te worden afgebroken maar voordat het zover is zullen er nog heel wat details erin moeten worden verwerkt evenals de omgeving ervan.

De gordijnen zijn erin gehangen. Natuurlijk zijn deze ernstig vervuld omdat er al geruimte tijd niemand meer is geweest om ze te reinigen. De woning staat al lang leeg. Gemaakt van dun zwart papier.

 

 

 

De deur naar het terras is aan de binnenzijde versterkt met een metalen deur. omdat het huis afgelegen staat en middenin een in het verleden oorlogs gebied is deze versterkt voor de veiligheid van de ex bewoners.

 

 

Ik ben begonnen aan de buitenzijde met deel twee in het weatheren ervan. Het terras wordt ook later volop in de schijnwerpers gezet met details. Daarom ook hier nu eerst nog wat weatheren. De deur aan de onderzijde bijvoorbeeld.

 

 

 

De voordeur komt ook nog wel wat aan aandacht tekort. Dus daar komt nog een gordijn waarschijnlijk welke door het bovenin gelegen raampje naar buiten hangt.

 

 

 

 

Dit artikel:

[LINK] 
 
[x]


« Vorige
Volgende »

 
Een ogenblik geduld...