Artikelen database: North African house deel 3

Homepage » Artikelen database » North African house deel 3
[AFBEELDING]

Inmiddels heb ik de basis constructie in elkaar gemonteerd. Dit ging heel erg lekker want dit was fijn om te doen. Pasvorm was prima en met liefde en geduld is dit gedeelte prima voor elkaar gekomen. Zoals ik eerder had vermeld heb ik wat kleine negatieve verhalen gehoord en gelezen over kits in vacuumvorm. Doch met deze kit heeft Miniart toch laten zien dat het heel erg goed kan.

 

 

leuke details zullen later bij het afwerken erg veel ruimte gaan geven om je creativiteit te prikkelen. Dat wordt smullen later...

 

 

Dikke wanden dat wel weer....

 

 

En zo ziet het eruit als de ruwbouw klaar is. Alles staat hier ook dan al in de primer. Er komen nog deuren en ramen in en uiteraard later nog vele extra details. Met deze kit kun je je lekker los laten gaan want er zijn veel plekken hier om eigen details toe te kunnen voegen.

 

 

 

 

Een klein minpuntje toch dan. De trap. Deze paste niet mooi strak aan tegen de wand van het huis. Zal gedeeltelijk komen door de bolling van de wand door de details. Maar ik heb dit opgelost door er een dun styreen stripje tussenin te lijmen. Hierdoor kon ik de trap tegen de nu rechte lijn door het stripje strak gaan monteren. Voor de rest alles prima passend.

 

 

De wanden zien er puik uit zo door de pleisterlaag erin verwerkt.

 

 

 

 

 

 

Onderstaande foto laat een van de vele plekken zien waar bijvoorbeeld later een terras overkapping uit tentendoek zou kunnen gaan hangen..Met kratjes e.d...

 

 

Wordt vervolgd.

 

Dit artikel:

[LINK] 
 
[x]


« Vorige
Volgende »

 
Een ogenblik geduld...