Artikelen database: D9R Armored bulldozer deel 9

Homepage » Artikelen database » D9R Armored bulldozer deel 9
[AFBEELDING]

Het aandrijfwiel....ietwat belangrijker om te laten zien want van de aandrijving is dit onderdeel de eyecatcher.

 

De plaats waar dit grote wiel wordt bevestigd ligt onder de cabine en net achter de versnellingsbak van de aandrijving. Dit wiel ligt hoog.

 

 

De onderdelen van het wiel. Ook hier weer een vinyl dop waar het wiel in wordt geklemd zonder te lijmen. Hierdoor blijft het ten alle tijden demontabel en ook draaibaar. De rupsband kan hierdoor erg gemakkelijk over de geleide wielen en het aandrijfwiel worden geschoven.

 

 

De zwarte vinyl dopjes worden in het wielgat geschoven. En klemmen zich later in de as van de aandrijving vast. Prima oplossing.

 

Een dryfit om alles te testen en het werkt perfect. Demontabel en draaibaar zonder eraf te lopen. Immers zijn de rupsbanden later beweegbaar.

 

 

In de lak en geweatherd. Later bij de eind weathering komt er nog zand bij. Maar dat is pas later om het als een geheel te kunnen weatheren.

 

 

Klaar voor de definitieve plaatsing.

 

 

Belangrijk ook om de tandwielen te voorzien van metaalglans. Zand en roest krijgen geen grip hierop uiteraard omdat de rupsband deze wel schoon houdt. Het is wel zichtbaar dus metaal glans niet vergeten om het realistisch te houden.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel:

[LINK] 
 
[x]


« Vorige
Volgende »

 
Een ogenblik geduld...