Artikelen database: German tramcar 641 deel 16

Homepage » Artikelen database » German tramcar 641 deel 16
[AFBEELDING]

Nu de constructie goed op weg is komt er een onderdeel in de bouw waar we erg voorzichtig te werk moeten gaan. Dit betreft een drietal erg kleine onderdelen in elke deur in de tram. Deze geleidingen van nauwelijks 1 mm in grootte moeten op een plek komen welke is aangegeven op de deur. Maar er is een addertje onder het gras!.

 

 

Als de deur uit de sprue is verwijderd ben je gewend om de aanspuitingen te verwijderen. Dit moet nu ook maar als je goed kijkt zie je dat er uiterst kleine streepjes naast de aanspuitingen zitten. Deze geven de plaats aan waar de geleidingen moeten worden gemonteerd zoals in de instructie.

 

 

Dus verwijder de aanspuitingen zo dat je de streepjes niet gaat verwijderen want dan kun je nooit meer precies de drie geleidingen op de juiste plaats monteren. In het geel aangegeven.

 

 

Ook na het verwijderen van de aanspuitingen moet je erg voorzichtig schuren om de minieme streepjes ook niet weg te schuren.

 

 

In de onderstaande foto is te zien waarom de streepjes daar zitten dus niet per ongeluk verwijderen gaan!. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!.

 

 

Gemonteerd op de juiste plaats .Dit moet dus twee keer gebeuren.. Gebruik als mogelijk net zoals ik een houder om foutloos te kunnen werken met deze erg kleine onderdelen..

 

 

En de grote zijkanten zijn inmiddels in de primer gespoten.

 

 

 

 

 

Dit artikel:

[LINK] 
 
[x]


« Vorige
Volgende »

 
Een ogenblik geduld...