Artikelen database: German tramcar 641 deel 1

Homepage » Artikelen database » German tramcar 641 deel 1
[AFBEELDING]

Als eerste stap in dit project heb ik gekozen voor de dio plaat. Hier is wel wat werk om te verzetten. Erg leuk om te doen en je ziet al snel meteen resultaat ervan. Deze plaat dient om later de tram op te zetten en eventueel uit te breiden met omgevings materiaal zoals andere voertuigen bijvoorbeeld. Daar is dit ideaal voor. Nu is het zo dat Miniart deze straat erg mooi heeft gemaakt. Je ziet mooie straat keien liggen en ook de rail ziet er goed uit. Ideaal om je er een beetje in los te laten. Deze plaat is aan de binnenzijde hol en dus is deze in te drukken. Dat is niet naar mijn smaak en dus had ik ervoor gekozen om deze op te vullen.

 

 

Ook was in mijn kit een hoek beschadigd. En om ook dit goed te kunnen repareren is het wijselijk om de binnenzijde dus te gaan opvullen.

 

 

Ik heb met rest materiaal en in dit geval MDF hout de binnenzijde ermee opgevuld. Het resultaat is dat het nu absoluut sterk is en niet meer buigt. Verder is hierdoor het gewicht ook flink toegenomen wat geeft dat het erg stabiel op de tafel ligt nu. Dus duidelijk een goede beslissing om dit op te vullen voordat je ermee verder gaat.

 

 

 

Nu nog het afgebroken hoekje gaan opvullen met plamuur en we kunnen verder gaan hiermee. De eerste stap is klaar en is een feit.

 

 

 

 

Dit artikel:

[LINK] 
 
[x]


« Vorige
Volgende »

 
Een ogenblik geduld...