Artikelen database: U.S. Army recovery Tractor deel 2

Homepage » Artikelen database » U.S. Army recovery Tractor deel 2
[AFBEELDING]

In dit deel is het motorblok voorzien van kleuren. In het voorbeeld van de kit zien we dat het motorblok in dezelfde kleur staat als het chassis.

Als je als modelbouwer lekker bezig bent heb je soms het gevoel dat je er iets persoonlijks in moet aanbrengen. Ik persoonlijk vind het vele malen mooier en ook vooral interessanter om het motorblok een meer metaal kleur te geven. Dat is een kwestie van smaak meer niet.

 

 

ik heb ijzerkleur en aluminium kleur toegepast op het blok om er dieptewerking in mee te geven. Het verschil in kleur is minimaal maar net genoeg om op te vallen. Let op de aansluitingen van de vier diesel leidingen. In de kit steken ze uit maar vragen erom om verbonden te worden met de gloeipluggen bovenin het blok.

 

 

De ventielator met twee aandrijf riemen. Dit past erg mooi in het blok. Ik heb de riemen als eerste voorzien van matzwarte verf voor het paintwerk aan het blok verder. Zo kun je nog eventueel knoeien zonder het overige paintwerk te beschadigen. Spuiten kun je de riemen eigenlijk niet.

 

 

 

Het koppelingshuis.

 

 

Diesel leidingen aangebracht van scrap materiaal.

 

 

Het is belangrijk om in deze fase het blok al te voorzien van kleur. Er komt namelijk nog het een en ander om het blok heen gemonteerd. Je komt er dan niet goed meer bij.

 

 

Dit artikel:

[LINK] 
 
[x]


« Vorige
Volgende »

 
Een ogenblik geduld...