Artikelen database: neuschwabenland deel 45

Homepage » Artikelen database » neuschwabenland deel 45
[AFBEELDING]

De behuizing wordt bekleed met styreen. Zo is het makkelijk om details aan te brengen op dit materiaal. Verder zijn de eerste stappen in de schoorstenen zover dat het nu een aardig idee gaat geven hoe het komt uit te zien.

 

 

 

 

En hier is het geheel in de primer gezet. Ook zijn de eerste onderdelen erop gemonteerd zoals de steunen voor de reddingsboten.

 

 

 

 

Hier zijn de zes uitlaten van de agregraten. Let op de openstaande bescherm kleppen. Deze sloten als de agregraten werden uitgezet.

 

 

 

Ze wordt een imposante dame. Flink gezet en erg solide.

 

 

En natuurlijk weer een stuk tekst uit het verhaal van de    - neuschwabenland; " die erzalung ".

 

Hij draaide zich naar mij toe en zei " Es ist Zeit dass ich dich alles erzähle ".

 

 Toen vertelde hij een verhaal wat ik toen niet kon geloven. Hij had het over het maken van een tijd en ruimte verbinding. Dat de nazi`s door hun apparaat zonder het te weten een gat sloegen in de tijd en ruimte. Dat hij en zijn metgezellen afkomstig zijn van een ander universum en dat hun thuis planeet beter was dan het onze. Ook dat ze al veel langer aanwezig zijn in onze tijd zonder dat wij hiervan af wisten. Dat ze eigenlijk altijd al hier zijn geweest al ten tijde van de ontwikkeling van de aarde nog voor dat de eerste levende organismen zich begonnen te vormen op de aarde. Dat ze onze ontwikkeling altijd hebben gevolgd en altijd weer verrast waren hoe snel wij ontdekkingen konden doen. Ook hielpen ze ons wel af en toe om alles sneller te laten verlopen. De piramides waren van hun ontwerp en daarmee was het voor ze eenvoudiger om te reizen. Alleen toen bleek dat wij elektriciteit konden opwekken hadden ze de piramides onklaar gemaakt opdat wij ze niet zouden ontdekken.En tijdens de middeleeuwen hadden ze eigenlijk besloten om ons te stoppen omdat wij vreselijk waren wat wij onszelf aandeden. De zwarte pest was een middel geweest om dat te doen. Hoe verwonderd waren ze geweest toen bleek dat de natuur ons ras voor uitsterven behoedde. Toen ze de beslissing hadden genomen om ons alleen te laten kwam er een tijd van bijna rust en wilden ze vertrekken tot wij elkaar begonnen te doden met oorlogen en toen de testen kwamen van kern splitsing. Nu wilden ze ons weer vernietigen zonder de aarde te beschadigen. De mens was overbodig en een parasiet geworden. Wij hadden maar een ding in gedachten en dat was bezit. Al moeten wij elkaar daarvoor verdriet aandoen en doden. Dat was in hun ogen niet juist en goed. Ze hadden nu besloten om een aantal mensen mee te nemen naar hun planeet. Na hun vertrek zouden ze dan de mensheid uitschakelen zonder de aarde te vernietigen. En nu juist toen ze dat wilden doen en hun keuzes hadden gemaakt waren de nazi`s begonnen met het testen van de beamer. Door deze straling hebben ze een gat geslagen in de tijd en ruimte en was er ongewild en geweten een doorgang gekomen met een universum waar alleen dood heerst. Daar leeft een ras dat technisch ver is ontwikkeld maar alleen leeft voor vernietiging en verderf. Deze waren door het geslagen gat gereisd naar onze planeet. Met maar een doel.....de gehele aarde vernietigen....En nu konden ze niet vertrekken want de aarde was kostbaar en in deze omgeving uniek. Er rustte nu een doel en dat was om de indringers te vernietigen en het gat te dichten. Alles was nu anders geworden. Door het gevecht welke wij niet konden volgen omdat deze dimensie niet zichtbaar is voor ons, waren ze al hun beste schip verloren in de strijd. Er was nog maar een mogelijk om te kunnen slagen en dat was om mensen in te zetten. En dan talloze!.

 

Dat kan alleen maar als die uitverkorenen dood zijn. .....Hij vertelde dat zij mensen kozen die sterven. Op een bepaald moment komt de mogelijkheid om deze stervende mensen te " vangen ". Hoe en waarmee vertelde hij niet maar ik hoefde het niet te weten ik was al dol genoeg geworden nu. Doordat de nazi`s mij hadden gekozen als test persoon en mij doodden was dit precies het juiste moment geweest om mij te kiezen als een van hun uitverkorenen. Dit gebeurde over heel de wereld. Hij nam mij aan mijn arm mee naar de trap. En toen wij boven buiten op het dek kwamen riep of beter schreeuwde hij " Siehe "..!!......hij zwaaide met zijn rechterarm in de lucht en het begon hard te waaien. In de lucht kwamen allemaal lichtjes tevoorschijn die snel voorbij schoten. Opeens werd het licht en dat licht deed mij pijn aan mijn ogen. Ik zag overal om mij heen mensen staan..op het ijs....op het dek....op de ijsbergen. Het waren er wel duizenden...Allemaal staken ze hun arm omhoog richting de hemel. En daar zag ik toen een heel groot schip uit een dichte wolk tevoorschijn komen. Er ging aan de onderzijde een soort luik open en er scheen een blauwe gloed uit..Opeens zweefden alle mensen de lucht in en gingen als een spoor richting het schip om in het luik te verdwijnen. De kok schreeuwde het uit en riep uit volle macht:" wij zullen leven...wij zullen strijden.....wij zullen deze planeet zuiveren..". Toen draaide hij zich naar mij om en ik zag dat zijn ogen helemaal donker waren geworden. Zijn huid begon te rimpelen en zijn lichaam begon uit elkaar te gaan. Ik hoorde een hoge toon en er kwam er een soort nevel over hem heen. Toen een blauwe vonk of flash en hij verdween in het niets.......Ik keek naar het schip dat nog steeds die mensen was aan het opnemen. Toen voelde ik dat er iemand achter mij stond en ik draaide mij om. Toen een klap en ik zag nog dat ik omgeven werd door een blauwe gloed en deze voelde warm aan. Ik hoorde weer de fluittoon .....

Dit artikel:

[LINK] 
 
[x]


« Vorige
Volgende »

 
Een ogenblik geduld...