Artikelen database: neuschwabenland deel 29

Homepage » Artikelen database » neuschwabenland deel 29
[AFBEELDING]

De twee buitenste spoelen zijn gemonteerd en in de primer gezet.

 

 

 

Aan de rechterzijde zien we waar later de hoofdleiding uitkomt welke naar de zendmast ( beamer) loopt. De steun hiervoor is duidelijk te zien aan de rechterzijde. Een vierkante koker is waar de hoofdleiding inloopt. links vooraan is een luchtfilter te zien. Zal bedoeld zijn voor de onderliggende ruimte vermoed ik. De twee spoelen zijn geisoleerd. Ik heb dit getracht na te maken door er talkpoeder tegenaan te lijmen voordat de primer erop kwam. Dit geeft toch het uiterlijk eraan dat er een soort textiel of stof materiaal omheen zit gemonteerd.

 

 

In de bovenste foto zien we in het midden een dikke koperen afgeplatte leiding lopen. Hier zal dus een enorme lading stroom doorheen zijn gegaan steeds. Er was geen isolatie omheen in ieder geval. Dus lekker uit de buurt blijven. Verder zien we enkele leidingen lopen die later wit worden. Dit waren/zijn koel leidingen voor de aparatuur. Aan de linkezijde een kast met twee deuren erin. Zal wel voor regelwerk zijn bedoeld.

 

En we zien ook een ronde schijf met vele aansluitingen. Hoe en wat weet ik niet maar er lopen in ieder geval drie koel leidingen in.

 

 

 

Twee steunen in de primer. Hier loopt later de hoofdleiding door naar de beamer.

 

In de onderstaande foto is de stuurhut als dryfit te zien bovenop de spoelen gezet. Geeft een beetje al het idee hoe het later gaat uitzien. De rode lijn geeft aan waar de leiding later komt te lopen vanuit de installatie en onder de stuurhut.

 

 

 

Goed te zien onder de stuurhut is de installatie.

 

 

Wordt allemaal nog voorzien van een kleurtje later. Dit was een erg leuke klus om te doen..

 

 

 

 

Dit artikel:

[LINK] 
 
[x]


« Vorige
Volgende »

 
Een ogenblik geduld...